Visszatérő vásárlóinknak, a kedvező áraink mellett eddig is igyekeztünk további kedvezményekkel megköszönni vásárlásaikat. Most úgy döntöttünk, hogy törzsvásárlói kedvezményeinket közhírré tesszük, hogy mindenki számára ismert és számolható legyen.

Amikor emellett döntöttünk, úgy gondoltuk, hogy mi nem pontokban, vagy virtuális folyószámlákon lévő egyenlegekkel tesszük mindezt, hanem kézzel foghatóan az Ön kezébe adjuk a kedvezményét, ajándék vásárlási utalvány formájában.

 

20.000 Ft rendelési érték fölött, törzsvásárlóinknak 5% kedvezményt biztosítunk!

20.000 Ft feletti rendelés esetén 20.000 forintonként 1.000 Ft értékű utalvány adunk ajándékba:

  • 20.000 Ft értékű rendeléshez 1.000 Ft értékű utalvány, amely így   5% kedvezmény!
  • 40.000 Ft értékű rendeléshez 2.000 Ft értékű utalvány, amely így   5% kedvezmény!
  • És így tovább...

Az ajándék vásárlási utalványok a következő rendelés alkalmával teljes értékben felhasználhatóak. Önnek nem kell mást tennie, mint az utalványon lévő azonosítót a kosárban a megfelelő helyre beírni, és a megrendelése már a kedvezménnyel csökkentett érték alapján készül el.

Új vásárlása alkalmával, a kupon kedvezményével csökkentett megrendelési érték alapján újabb utalványokat biztosítunk Önnek, mint visszatérő törzsvásárlónknak. Vagyis a kupon kedvezményre jogosít és nem pénzhelyettesítő eszköz.

Ügyeljen a szállítási költségre!

A kupon beváltásakor kérjük, ügyeljen arra, hogy a kupon beváltása esetén a rendelés összege a 20.000 Ft-os értékhatár alá csökkenhet, így ekkor rendszerünk szállítási költséget számít fel. Ennek elkerülésére növelje a rendelésének összegét annyira, hogy a kupon beváltása után is 20.000 Ft fölött legyen a rendelés végösszege.

Amennyiben rendelése tartalmaz szállítási költséget is, akkor a szállítási költség összege nem számít bele a törzsvásárlói kedvezmény alapjába, vagyis a szállítási költség nélküli rendelési érték alapján számolódik a törzsvásárlói kedvezmény.

A vásárlási utalványok készpénzre nem válthatóak, elvesztésük esetén nem pótolhatóak, érvényességi idejük 1 év. Az ajándék vásárlási utalványt Ön átadhatja családtagjának, barátjának, ismerősének, vagy akár tovább is ajándékozhatja!

Ugyanazon a napon leadott rendelések összevonásra kerülnek, így egy adott napon kapott kupon, ugyanazon a napon nem válható be.

A vásárlási utalványok az alábbi webáruházakban válthatóak be:

Utolsó módosítás: 2020. március 3.