SzépségDrogéria webáruház - Vissza a főoldalra
Részletes keresés

Termékkategóriák

Bejelentkezés

Kérjük, jelentkezzen be!

Regisztráció  |  Elfelejtett jelszó

Kedvencek

Dr. Organic Bioaktív Kendermagolaj kozmetikumok

« Előző termék Következő termék »

Akciós termék Schüssler Age Protection Day&Night Bőrmegújító ajándékcsomag

Schüssler Age Protection Day&Night Bőrmegújító ajándékcsomag

 

Együtt a nagy kedvencek: egy szettbe csomagoltuk neked ezt a három fantasztikus ápoló-ránctalanító terméket:
- Schüssler Age Protection nappali arckrém 50ml
- Schüssler Age Protection éjszakai arckrém 50ml
- Schüssler Age Protection szemránckrém 15ml

A termék jelenleg nem rendelhető!

15 000 Ft felett ingyenes szállítás »

Termékleírás

Együtt a nagy kedvencek: egy szettbe csomagoltuk neked ezt a három fantasztikus ápoló-ránctalanító terméket.

A csomag tartalma:

- Schüssler Age Protection nappali arckrém 50ml
- Schüssler Age Protection éjszakai arckrém 50ml
- Schüssler Age Protection szemránckrém 15ml

A Schüssler Age Protection termékcsalád natúrkozmetikumai 24 órán át táplálják és hidratálják az arcbőrt, miközben szembeszállnak a bőröregedés jeleivel és védenek a káros környezeti hatásoktól is! Különlegesen gazdag formulájukban a Schüssler ásványi sók mellett olyan szuper hatékony összetevők is helyet kaptak, mint a tengerialga-kivonat, növényi őssejtek, peptidek, a hialuronsav, az argánolaj és a sheavaj. Ezek együttesen biztosítják az UltraGreen minősítéssel rendelkező nappali ránctalanító arckrém, éjszakai arckrém és szemránckrém káprázatos bőrfiatalító hatását!

  • egyedülálló Schüssler ásványi só kombináció
  • növényi őssejttel és bio összetevőkkel
  • tengeri alga kivonat - EPS Seafill®, Syn-Coll® peptid, hialuronsav
  • sheavaj, argánolaj
  • kőolajszármazék és parabénmentes
  • ECOCERT minősített összetevők
  • hipoallergén illattal

A Schüssler Age Protection nappali arckrém energiával tölti fel az arcbőrt, ránctalanító hatásánál fogva azonnal feszesebbé varázsolja azt. A növényi őssejt- és emelt hialuronsav-tartalom serkenti a bőr oxigénfelvételét, ezáltal ragyogóvá teszi az arcszínt. A krém formulája összetevőkben gazdag, mégis gyorsan, könnyen beszívódik a bőrbe, és nem hagy maga után zsíros érzetet.

Növényi őssejtek

Felgyorsítják a hámsejtek anyagcseréjét, növelik azok vízmegkötő képességét, javítják a bőr vérkeringését és gátolják a szövetek korai öregedését. A növényi őssejtek megállítják, és visszafordítják a bőr öregedését, ezáltal a sejtek élettartama megnövekszik. Így ezeket gyakran sejtjavító komplexnek nevezik, hiszen nemcsak felismerik a sejthibákat, hanem korrigálják is azokat.

EPS Seafill® tengerialga-kivonat

Ez a különleges tengerialga-kivonat bizonyítottan feszesítő és ránctalanító hatású, stimulálja az elasztin termelést, csökkenti a ráncok mélységét, és bizonyítottan, akár már 14 perc elteltével kifejtheti hatását.

Hialuronsav

A hialuronsav egy, a testben természetesen meglévő, nagyon fontos építőelem, melynek egyik legfontosabb funkciója a folyadékmegkötés. Típustól függetlenül, a bőrnek szüksége van arra, hogy kellőképpen hidratált legyen, hiszen csak így képes maradéktalanul elvégezni saját feladatait. A hidratáltság tehát összefügg a bőr egészségével, legyen szó akár zsíros vagy érett bőrről. A hialuronsav egyik előnye, hogy zsíros, nehéz érzés nélkül tölti fel a bőrt nedvességgel, emiatt a komfortérzet miatt nagyon sokan szeretik.

A hialuronsav nem csupán arra képes, hogy feltöltse a bőr vízraktárait: antioxidáns hatásánál fogva felveszi a harcot a szabadgyökökkel. Segít csökkenteni az irritációt, támogatja a bőr védekezőképességét, regenerál. Feltölti, kisimítja az apró ráncokat, tömörebbé, feszesebbé teszi a bőrképet.

A KIHAGYHATATLAN SCHÜSSLER ÁSVÁNYI SÓK

A Schüssler Age Protection natúr arckrémben található egyedülálló hármas Schüssler ásványisó-kombináció (a Nr.1+ Nr.8 + Nr.11-es) hatékony megoldást jelent az érett bőr természetes egyensúlyának visszaállításához.

A calcium fluoratum Schüssler só feszesítő hatása miatt került a formulába, hiszen ez az, amely a kötőszövetek rugalmasságáért felel. Serkenti a kollagéntermelést, így hatékonyan feszesít. Emellett nyugtatja az érzékeny bőrt, és gyógyírt jelenthet a bőrön megjelenő berepedések, bőrkeményedések, sárgás elszíneződésekre is.

natrium chloratum Schüssler só az egyik leghasznosabb, ha bőrápolásról, sőt, a bőr egészségéről van szó: szuperhatékonyan, a bőr mélyebb rétegeiben hidratál, szabályozza a sejtek és a szövetek közti folyadékellátást.

silicea Schüssler só egy ránctalanító jolly joker. Age Protection nappali arckrémünkben is a ráncokkal veszi fel a harcot. A Silicea elsődlegesen a bőr kötő-, és támasztószövet-struktúrájának kialakításában vesz részt ( de a csont és porcok felépítésében is fontos szerepet játszik). Ennek az ásványi sónak a hiányállapota esetén bőrünk veszít feszességéből, és intenzívebb ráncképződéssel találkozunk, az erek rugalmassága csökken.

Összetevők: Aqua, Helianthus Annuus Seed Oil, (Sorbitan Stearate, Sucrose Cocoate)*, Butyrospermum Parkii Butter**, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride*, (Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables)*, Betaine*, Palmytoil Trypeptide-5, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil**, Calendula Officinalis, Silybum Marianum Callus Extract, Panthenol, (Tocopherol, Beta-Sitosterol, Squalene)*, Phenethyl alcohol, Glyceryl Caprylate, Parfum***, Xanthan Gum*, Calcium Fluoride, Potassium Phosphate, Sodium Chloride.

* ECOCERT tanusítvánnyal rendelkező alapanyag.
** Organic/Bio minősítéssel rendelkező alapanyag.
*** Az illat nem tartalmaz allergén illatanyagot érzé-kenyítő koncentrációban.

---

Schüssler Age Protection éjszakai arckrém különleges kényeztetésben részesíti az arcbőrödet, amíg te az igazak álmát alszod. Természetes összetevői gyengédek a bőrhöz, mégis szuperhatékonyak. A termék rendszeres használatával az arcbőr fiatalosabb, teltebb és feszesebb lesz.

Növényi őssejtek

Age Protection éjszakai arckrémünkben körömvirágból és máriatövisből készült növényi őssejt-kombináció található, amely hatékonyan segít a szép, feszes, hidratált és egészséges bőrkép elérésében. Illata nem csupán finom, de hipoallergén is!

Syn-Coll®

A Palmitol Tripeptide-5 Syn-Coll márkanéven ismert, három aminosavból álló peptidféle, amely stimulálja a sejtek növekedését és osztódását szabályozó, TGF-ß nevű növekedési faktort, ami pedig elősegíti a bőrünk kollagéntermelését.

Sheavaj

A karitéfa diójából kisajtolt anyag a karité, más néven sheavaj. Az ősi hagyományok szerint olyan komoly bőrproblémákra is gyógyírt jelenthet, mint a stríák, pikkelysömör, bőrgyulladás, hegek, sebek, égési sérülések.

  • kiválóan hidratál
  • könnyen felszívódik
  • megóvja a bőrt a káros környezeti hatásoktól
  • felveszi a harcot a bőrt támadó szabadgyökökkel
  • E-vitaminban gazdag
  • anti-aging hatású

Argánolaj

Ez az egyik legősibb természetes bőrápoló, bőrszépítő „csodaszer”. Telis-tele van olyan hatóanyagokkal (pl. E-vitamin, polifenolok, antioxidánsok), amelyek táplálják, ápolják, regenerálják a bőrt (sőt, a körmöket és a hajat is).
Ennyire sokoldalú:

  • hidratál
  • halványítja a pigmentfoltokat
  • segíti az UV sugárzás okozta bőrkárosodás regenerálódását
  • erősíti a bőr kötőszöveteit, feszesít
  • ámogatja a bőr ellenállóképességét

A KIHAGYHATATLAN SCHÜSSLER ÁSVÁNYI SÓK

Az Age Protection Éjszakai arckrémben található Schüssler calcium fluoratum ásványi só serkenti a bőr kollagéntermelését, ezzel csökkentve a ráncosodás jeleit.

A natrium chloratum Schüssler só a szervezet vízháztartásáért felel, és szöveti szinten biztosít hosszan tartó hidratálást a bőrnek.

Az intenzív ránctalanító hatású arckrém további összetevője a kalium phosphoricum Schüssler biokémiai só is, mely az agy természetes energiaforrásaként ismert. Ennek hiánytünete a fakó arcszín, ám pótlásával arcbőröd újra megtelhet vitalitással!

Összetevők: Aqua, Polyglyceryl-6 Distearate*, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Argania Spinosa Kernel Oil**, Butyrospermum Parkii Butter**, Coco-Caprylate/Caprate*, Glycerin, Betaine, Cetearyl Alcohol*, Alteromonas Ferment Extract*, (Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables)*, Calendula Officinalis, Silybum Marianum Callus Extract, Panthenol, Xanthan Gum*, (Tocopherol, Beta-Sitosterol, Squalene)*, Phenethyl Alcohol, Glyceryl Caprylate, Parfum***, Calcium Fluoride, Sodium Chloride, Silica, Sodium Hyaluronate.

* ECOCERT tanusítvánnyal rendelkező alapanyag.
** Organic/Bio minősítéssel rendelkező alapanyag.
*** Természetes, hipoallergén illatmolekulából előállított

---

AGE PROTECTION SZEMRÁNCKRÉM

Mivel a szemkörnyék vékony, bőre gyorsabban kiszárad, könnyebben megnyúlik, a szárazság okozta ráncok jobban láthatóvá válnak. Ez a terület kevesebb kollagént és elasztikus rostot tartalmaz, amelyek megőrizhetnék a feszességet és rugalmasságot. Emellett, éppen a bőr vékonysága miatt, ez a terület érzékeny, irritációra is hajlamos lehet. Érdemes különös figyelmet fordítani tehát a szemkörnyék ápolására, és ellátni hidratáló, regeneráló, nyugtató és feszesítő hatóanyagokkal.

EPS Seafill®: Tengerialga-kivonat, mely klinikailag igazoltan stimulálja a kollagén és elasztin termelést, ezáltal gyorsan és látványosan csökkenti a ráncok mélységét.

Hialuronsav: A hialuronsav (Hyaluronic acid) egy, a testben természetesen meglévő, nagyon fontos építőelem, melynek egyik legfontosabb funkciója a folyadékmegkötés. Típustól függetlenül, a bőrnek szüksége van arra, hogy kellőképpen hidratált legyen, hiszen csak így képes maradéktalanul elvégezni saját feladatait. A hidratáltság tehát összefügg a bőr egészségével, legyen szó akár zsíros vagy érett bőrről. A hialuronsav egyik előnye, hogy zsíros, nehéz érzés nélkül tölti fel a bőrt nedvességgel, emiatt a komfortérzet miatt nagyon sokan szeretik.

A hialuronsav nem csupán arra képes, hogy feltöltse a bőr vízraktárait: antioxidáns hatásánál fogva felveszi a harcot a szabadgyökökkel. Segít csökkenteni az irritációt, támogatja a bőr védekezőképességét, regenerál. Feltölti, kisimítja az apró ráncokat, tömörebbé, feszesebbé teszi a bőrképet.

A KIHAGYHATATLAN SCHÜSSLER ÁSVÁNYI SÓK

Az Age Protection szemránckrémet kifejezetten a szemkörnyéki területre fejlesztettük ki. Nr.10-es (natrium sulfuricum) ásványi sót tartalmaz, amely természetes vízhajtóként segít a zavaró, reggeli szem körüli puffadás és táskák megszüntetésében.

A silicea ásványi sót a „szépség sójaként” is nevezzük, mert a bőr természetes kollagéntermelését serkentheti és szöveti szinten hidratáljhatja és feszesítheti a bőrt. E két Schüssler só kombinációja gyönyörűen simává, selymessé és üdévé varázsolhatja a szemkörnyéket!

Összetevők: Aqua, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Glyceryl Stearate SE*, Butyrospermum Parkii Butter**, Glycerin, Betaine*, Alteromonas Ferment Extract*, Panthenol, Polyglyceryl-6 Distearate*, Phenethyl Alcohol, Glyceryl Caprylate, Calendula Officinalis, Silybum Marianum Callus Extract, (Tocopherol, Beta-Sitosterol, Squalene)*, Parfum***, Sodium Hyaluronate, Sodium Sulfate, Silica.

* ECOCERT tanusítvánnyal rendelkező alapanyag.
** Organic/Bio minősítéssel rendelkező alapanyag.
*** Az illat nem tartalmaz allergén illatanyagot érzékenyítő koncentrációban.

Amire még szüksége lehet

Akciós termék Kneipp Welcome Happiness tusfürdő szett

Élvezd zuhanyzás közben a citrusos illatok frissességét a "Légy szabad és boldog!" és a "Derűs nap" tusfürdőkkel!

Kosárba teszem

Akciós termék Organic Shop Trópusi hangulat - Hidratáló és energetizáló testápoló szett

Élvezd a nyári pezsgést Tropical Vibes testápoló szettünkkel. Add meg bőrödnek a megérdemelt törődést.

Kosárba teszem

Akciós termék Natura Siberica Hidratáló Beauty Box ajándékcsomag

Azonnali hidratálás és helyreállítás a feszes bőrért.
A szett tartalma:
1. Hidratáló arcszérum hialuronsav + barna szahalini alga 30 ml
2. Lab biome Hialuron hidrogél szemmaszk Hialuronsav + B5 provitamin 60db

Kosárba teszem

Akciós termék puroBIO Kisasszonyok ajándékcsomag

Vigyen egy kis színt a játékba és ajkaira ezzel a csodálatos ajándékkészlettel.

Kosárba teszem

Akciós termék Ecodenta Fehérítő fogkrém szénnel és fahéjjal

Fluoridmentes, fahéj ízesítésű fogkrém fekete szénnel. Innovatív formulája hatékonyan fehéríti a fogakat, küzd a lepedék ellen és gyengéden tisztít.

Kosárba teszem

Akciós termék puroBIO Karácsonyi Zöld ajándékcsomag

A szempillaspirál és a Long Lasting szemceruza kiemeli a szemeket és elbűvölő tekintetet biztosít.

Kosárba teszem

Akciós termék Kneipp Mandulavirág ajándékcsomag

A Mandulavirág sorozat termékeit tartalmazó prémium díszdoboz tökéletes ajándék a teljes testápoláshoz, a fürdőtől a zuhanyozáson át a testápoló termékekig, a száraz és érzékeny bőr intenzív ápolására.

Kosárba teszem

Akciós termék Kneipp Tusfürdő válogatás

A Kneipp® tusfürdő válogatás ajándékcsomag gyógynövényes ápoló formulákkal, természetes összetevőkkel, különleges élményt biztosít.

Kosárba teszem

Ünnepi szállítási és nyitvatartási információk

Ünnepi szállítási és nyitvatartási információk

Kedves Vásárlónk, ezúton szeretnénk tájékoztatni üzletünk ünnepi nyitvatartásáról, és a GLS futárszolgálat kézbesítési napjairól.

Tovább olvasom »

Teafaolaj a természetes fertőtlenítőszer

Teafaolaj a természetes fertőtlenítőszer

A teafa illóolaja kitűnő baktériumölő, gyulladáscsökkentő hatású, ezért elsősorban fertőzések ellen, légúti betegségeknél, sebgyógyításra és az immunrendszer erősítésére használják. A szépségápolás is hamar felismerte sokoldalúságát, kiváló tisztító és regeneráló tulajdonságait.

Tovább olvasom »

Grapefruitmag: vírusok, baktériumok, gombák ellen

Grapefruitmag: vírusok, baktériumok, gombák ellen

A grapefruitmag kivonata nagyon hatékony vírus-, baktérium- és gombaölő szer, külső és belső fertőzéseknél is alkalmazzák. Már egészen kis mennyiségben is rendkívül hatásos lehet! Elsősorban gyomor- és bélpanaszoknál , a torok, az orr és a fül fertőzéseinél, gombás megbetegedéseknél és hüvelyfertőzés esetén ajánlják.

Tovább olvasom »

Válogasson Dr. Konopka gyógynvénykertjéből, most nagy kedvezménnyel!