SzépségDrogéria webáruház - Vissza a főoldalra
Részletes keresés

Termékkategóriák

Bejelentkezés

Kérjük, jelentkezzen be!

Regisztráció  |  Elfelejtett jelszó

Kedvencek

Dr. Organic Aloe Vera kozmetikumok

« Előző termék Következő termék »

Akciós termék Khadi Hajfesték por kékesfekete - 100% Indigó-tartalommal

Khadi Hajfesték por kékesfekete - 100% Indigó-tartalommal

Kiszerelés: 100g

Alakítsa ki saját, egyedi hajszínét, keverje bátran a Khadi hajfestékek különböző árnyalatait! Ha ezt az árnyalatot indigó tartalmú festékkel keveri, a keverőfolyadék hőmérséklete legyen 50°C.

A termék ára: 4 490 Ft

Egységár: 44 900 Ft / kg

Kosárba teszem

15 000 Ft felett ingyenes szállítás »

Termékleírás

100%-ban növényi összetételű. Hosszantartó szín, egyedülálló ápolás, tartás és fény egyetlen lépésben.

A hajat mély kékes-feketére festi. Ősz, szőke és szőkített haj esetében a közvetlen festés kerülendő, előfordulhat, hogy a festés eredménye elégtelen lesz. Ilyenkor a kétlépéses színezést célszerű alkalmazni, melynél az előfestéshez a Khadi valamelyik vörös árnyalatának használata ajánlott.

A Khadi növényi hajfestékek eredménye nagymértékben függ a kiindulási hajszíntől és a haj szerkezetétől, a hatóidőtől és az alkalmazott hőmérséklettől.

A kívánt eredmény eléréséhez kérjük feltétlenül tartsa be a pontos használati utasítást! A nem kívánt színárnyalatok elkerülése érdekébenelső használat előtt mindig végezzen próbafestést egy tincsen.

Alakítsa ki saját, egyedi hajszínét, keverje bátran a Khadi hajfestékek különböző árnyalatait! Ha ezt az árnyalatot indigó tartalmú festékkel keveri, a keverőfolyadék hőmérséklete legyen 50°C.

Fontos: A hajfesték kizárólag ép bőrön alkalmazható. Ügyeljen, hogy a bekeveréskor keletkező port ne lélegezze be, mert az arra érzékeny embereknél allergiás reakciót okozhat. Kerülje a szemmel, textíliával való érintkezést. Nem alkalmas szempilla, szemöldök befestésére, testfestésre.

Mentes mindenféle kémiai adalékanyagtól, nem tartalmaz semmiféle tartósítószert, illatanyagot, hozzáadott pigmentet, színfokozót, vagy egyéb veszélyes vegyi összetevőket. Ammónia- és peroxidmentes, nem tartalmaz P-Phenylenediamint (PPD-t).

Terhes nők, kismamák is bátran használhatják!

Összetétel: Indigofera tinctoria (indigó).

A doboz tartalma egy körülbelül vállig érő haj teljes festéséhez minimum egy alkalomra elegendő, tőfestés esetén 3-4 alkalommal felhasználható.

Használati utasítás a KhadiŸ növényi hajfestékek használatához:

A KhadiŸ növényi hajfestékek használatával, tiszta anyagokkal és természetes színekkel festheti be haját, káros vegyi anyagok használata nélkül. A KhadiŸ növényi hajfestékek BDIH minősítéssel rendelkeznek, mely garantálja, hogy minden termék szigorúan szabályozott és ellenőrzött veszélyes anyagok tekintetében. A natúrkozmetikumokra vonatkozó szigorú előírások és szabályok értelmében ezek a termékek mentesek mindenféle kémiai adalékanyagtól, ammóniától és peroxidoktól, nem tartalmaznak semmiféle tartósítószert, illatanyagot, hozzáadott pigmentet, színfokozót, vagy egyéb veszélyes vegyi összetevőket, melyek az egészségre nézve ártalmasak lehetnek, vagy a haj minőségét gyengítenék. Nem tartalmaznak P-Phenylenediamint (PPD), O- és P-aminofenolt.

Terhes nők, kismamák is bátran használhatják!

A KhadiŸ növényi hajfestékek másképp működnek, mint a vegyi festékek: nem roncsolják a haj szerkezetét, nem avatkoznak bele a haj természetes struktúrájába, hanem minden egyes hajszálon kívülről képeznek védő festékréteget. Ebből kifolyólag a festés ajánlott gyakorisága nincs korlátozva, tetszés szerint, akár egymást követő napokon is kísérletezhet a különböző árnyalatokkal. A választott szín az Ön természetes hajszínével kombinálva adja a végleges eredményt, így teljesen egyedi, természetes színárnyalatokat hozhat létre. Keverje bátran a különböző színeket!

A kívánt eredmény elérése érdekében kérjük feltétlenül tartsa be a pontos használati utasítást a KhadiŸ növényi hajfestékek használata során.

A hajfestéket kizárólag ép bőrön alkalmazza. Nem alkalmas szempilla és szemöldök festésére, testfestésre.

A KhadiŸ növényi hajfestékek sikere függ a hajtípustól, a kiindulási hajszíntől, a festék bekeverési hőmérsékletétől, a festés hatóidejétől és a festék melegen tartásának fokától. Az összetevők természetes jellege miatt a növényi hajfestékek használatával nem érhető el világosító hatás.

A következőkre lesz szüksége:

  • KhadiŸ növényi hajfesték por
  • Dobozban található 1 pár kesztyű
  • Dobozban található műanyag zuhanysapka
  • Nagy edény a festékmassza kikeveréséhez (lehetőleg kerámia, mert jól tartja a meleget)
  • 50-100 °C-os meleg víz (lásd lejjebb a hőmérsékletre vonatkozó ajánlásokat)
  • Hajfestő ecset
  • Vízhőmérő (a legoptimálisabb hőmérséklet biztosításához)
  • Régi törölköző vagy hajturbán a festék melegen tartásához
  • Régi törölköző a ruházat védelmére

 

A nem kívánt színárnyalatok elkerülése érdekében első használat előtt mindig végezzen próbafestést egy tincsenKorábban vegyileg festett hajon ez a lépés különösen ajánlott! Ezt egy olyan területen célszerű elvégezni, ahol a haj a legőszebb, vagy legkárosodottabb, hogy kiderüljön, hogy haja hogyan reagál a problémásabb területeken. A próbatincs festésénél fontos, hogy ugyanúgy járjon el, mintha a teljes haját festené, hiszen csak így kaphat hiteles eredményt!

A KhadiŸ növényi hajfestéket frissen mosott, törölközőszáraz hajon használja. Először mosson hajat egy kímélő samponnal. Kerülje az intenzíven ápoló vagy szilikon-tartalmú samponok használatát, ezek a termékek ugyanis csökkenthetik a festék hatékonyságát (a szilikon egy filmréteget képez a hajszálakon és megakadályozza a növényi hajfesték megtapadását). Tartsa melegen haját egy törölközővel, míg minden előkészületet meg nem tett.

Vegye figyelembe, hogy a doboz tartalma egy körülbelül vállig érő haj teljes festéséhez minimum egy alkalomra elegendő, tőfestés esetén 3-4 alkalommal felhasználható. Óvatosan keverje el a szükséges por mennyiséget az adott hajfestékhez ajánlott hőmérsékletű (50-100°C-os) vízzel vagy gyenge fekete teával, míg krémes, könnyen kezelhető pépet kap. Ne lélegezze be a finom port. A kívánt eredmény elérése érdekében a hőmérsékletet nem elég csak megbecsülni, hőmérő használata is feltétlenül szükséges. Bármilyen vízhőmérő, laborhőmérő vagy sütéshez használt hőmérő megfelel a célnak. Az ideális állag mindenkinél egyedi, függ a hajszerkezettől és a felvitel módjától. Az összekevert festékmassza ne hűljön ki! A festékmasszát mindig frissen használja! Ha megmarad egy része, ne használja fel a következő alkalmakkor.

Ne tegyen a festékhez olajokat, és a pH-értéket megváltoztató adalékanyagokat (pl. ecet, citromsav), mert negatívan befolyásolják a festék hatékonyságát.

Az egyenletes fedés érdekében csak minden második vagy harmadik festés során fesse be a haj teljes hosszát, a köztes alkalmakkor végezzen hajtőfestést.

A KhadiŸ vörös árnyalatai (Élénkvörös és Vörös) forró (forrásban lévő vagy 90°C-os) folyadékkal keverendők,hiszen a vörös árnyalatok annál intenzívebbek minél forróbb folyadékkal keverednek.

Indigó tartalmú árnyalatok (Világosbarna, Természetes mogyoróbarna, Sötétbarna, Fekete és Kékesfekete), és ezek vörös árnyalatokkal történő keverése esetén a hőmérséklet legyen 50 °C. Efelett a szín vörösessé változhat, vagy a fedés gyenge lesz, alacsonyabb hőmérséklet esetén pedig az indigóból nem oldódik ki elegendő festékanyag, és a szín elégtelen lehet.

A festékmassza felvitelénél legyen óvatos, nehogy megégesse a fejbőrt! Bekeverés után várjon, hogy a massza kicsit kihűljön. (Ez különösen a vörös árnyalatok esetében fontos, ahol forró vizet használunk).

Kérjük ne feledje el védeni ruházatát. Kerülje a textíliákkal való érintkezést. Tegyen a vállára egy régi törölközőt, és használja a dobozban található kesztyűt is a festék felvitele során.

Célszerű a festéket meleg vízfürdőbe állítani, hogy felvitel közben is megmaradjon az optimális meleg. Legjobb egy hajfestő ecsettel felvinni a festéket. Kezdje a hajtöveknél és haladjon tincsenként a hajvégek irányába. Fontos, hogy a festést a homlok és a halánték területén kezdje, mert a haj itt gyakran világosabb, mint a fej többi területén, és az első ősz hajszálak is itt jelentkeznek. A maradék festéket kenje szét a haján, és masszírozza be az ujjaival, ezáltal a festék még jobban eloszlik a hajon. Ha elkészült, tegyen rá egy műanyag fürdősapkát vagy tekerje körbe folpackkal, hogy a festék ne száradjon ki. A hatóidő leteltéig tartsa melegen a fejét egy törölközővel vagy hajturbánnal. Minél melegebben tudja tartani a festéket, annál jobb a festés hatékonysága, annál szebb lesz a végleges hajszín.

A hatóidő a haj szerkezetétől és az elérni kívánt színtől függ. A javasolt hatóidő 30 perc és 2 óra közti időintervallum. Minél hosszabb a hatóidő, annál intenzívebb szín alakul ki. A vékony szálú hajat gyorsabban befogja a festék, mint az erős, vastag szálú hajat. Először rövidebb hatóidőt javaslunk, amit a későbbiekben igény szerint növelhet.

A hatóidő leteltével mossa meg a haját tiszta, meleg vízzel. Alaposan öblítse át, hogy ne maradjon benne festék. A következő 24-48 órában kerülje a samponos hajmosást és a hajformázó termékek használatát, hogy a festék tovább dolgozhasson, stabilizálódhasson. A növényi hajfesték levegővel érintkezve a festéstől számítva 48 órán át még változhat, a hajszín tovább mélyülhet. Ezután már hajat moshat a megszokott módon.

Amennyiben az első samponos hajmosás előtt KhadiŸ hajolajjal kezelheti a haját, a festés tartósabb lesz. Egy kis adag (5-10 ml) hajolajat tegyen a hajára festést követően egy nappal, hagyja hatni 30-60 percig, vagy akár egy egész éjszakán át. Ezután mosson hajat a megszokott módon. A szín ezáltal tartósabbá, a haj selymesebbé, könnyen kezelhetővé válik.

Amennyiben nem teljesen elégedett a hajszínével, akkor következő alkalommal változtasson a hatóidőn, vagy keverje a KhadiŸ hajfestékek különböző árnyalatait. A határ csupán az Ön képzelete!

Kétlépcsős hajfestés ősz és szőke haj esetén

Magas indigó-tartalmú árnyalatokkal (Sötétbarna, Fekete és Kékesfekete) történő közvetlen festés során előfordulhat, hogy az ősz, nagyon világos és a szőke hajon nem alakul ki megfelelő fedés, a festés eredménye elégtelen lesz. Ebben az esetben a kétlépcsős hajfestést javasoljuk. Először fesse be haját a KhadiŸ hajfestékek vörös árnyalatainak egyikével (Élénkvörös és Vörös). Ennek eredményeképp haja intenzív vörössé válik. Az első szín felvitele és a megfelelő hatóidő letelte után alaposan mossa le haját, majd ezután (akár azonnal) vigye fel a választott sötétebb árnyalatú festéket. Az indigó színanyagai ezen a felületen már képesek megtapadni, így a kívánt szín elérhetővé válik.

Magas indigó-tartalmú árnyalatokkal (Sötétbarna, Fekete és Kékesfekete) történő közvetlen festés során nagyon világos, vegyileg szőkített és ősz haj esetén zöldes vagy kékes árnyalat alakulhat ki. A nemkívánatos színárnyalatok elkerülése érdekében ezeket a színeket soha ne kenje közvetlenül a világos hajra. Ebben az esetben a fent írt kétlépcsős festést ajánlott alkalmazni.

Különleges utasítások KhadiŸ Senna/Cassia hajápoló kúra használata esetén

Ez egy hajápoló kezelés, mely nem eredményez színváltozást, és bármilyen színű és típusú hajon használható.

Keverje ki a masszát forró vízzel (90-100°C), mintha növényi hajfestéket használna, és alkalmazza a fentiek szerint. Mivel a KhadiŸ Senna/Cassia nem színez, egészséges haj esetén nincs hatóideje. Nagyon ritkán, főként súlyosan sérült, hidrogénezett haj és túl hosszú hatóidő esetén előfordulhat, hogy enyhe zöldes árnyalat alakul ki, mely néhány (1-3) hajmosás után magától eltűnik. A nem kívánt színárnyalatok elkerülése érdekében első használat előtt mindig tegyen próbát egy tincsen, és vegyileg szőkített haj esetében a hatóidő kezdetben maximum 15 perc legyen (ebből kiderül a haj reakciója).

Sok sikert kívánunk a hajfestékek használatához!

További hasznos információk a www.khadi.hu weboldalon találhatók.

Amire még szüksége lehet

Akciós termék Biokap Nutricolor Rapid Tartós hajfesték Nr 7.1 svéd szőke

Biokap Nutricolor Rapid Tartós hajfesték - Meleg, ragyogó és természetes színek mindössze 10 perc alatt.

Kosárba teszem

Akciós termék Biokap Nutricolor Hajtőszínező spray - fekete

A BioKap® Spray Touch Up (hajtőfesték spray) a praktikus és gyors megoldás arra, hogy a két hajfestés között mindig kifogástalan és egységes színt kapjon.

Kosárba teszem

Akciós termék Biokap Nutricolor Hajtőszínező spray - világosszőke

A BioKap® Spray Touch Up (hajtőfesték spray) a praktikus és gyors megoldás arra, hogy a két hajfestés között mindig kifogástalan és egységes színt kapjon.

Kosárba teszem

Akciós termék Biokap Nutricolor Rapid Tartós hajfesték Nr 7.0 natúr közép szőke

Biokap Nutricolor Rapid Tartós hajfesték - Meleg, ragyogó és természetes színek mindössze 10 perc alatt.

Kosárba teszem

Akciós termék Khadi Hajfesték por - mogyoróbarna

A hatóidőtől függően a hajat mogyoróbarnára, illetve sötétebb barnára festi. Akár az ősz hajat is egyetlen festés során befedi. A legtöbb felhasználó közvetlenül az ősz, vagy részben ősz hajra alkalmazza ezt a színt.

Kosárba teszem

Akciós termék Biokap Nutricolor Rapid Tartós hajfesték Nr 4.05 csokoládé gesztenye barna

Biokap Nutricolor Rapid Tartós hajfesték - Meleg, ragyogó és természetes színek mindössze 10 perc alatt.

Kosárba teszem

Akciós termék Khadi Hajfesték por - világosbarna

100%-ban növényi összetételű termék. Hosszantartó szín, egyedülálló ápolás, tartás és fény egyetlen lépésben. A hatóidőtől függően a hajat világosbarnára, illetve barnára festi. Akár az ősz hajat is egyetlen festés során befedi.

Kosárba teszem

Akciós termék Biokap Nutricolor Hajtőszínező spray - szőke

A BioKap® Spray Touch Up (hajtőfesték spray) a praktikus és gyors megoldás arra, hogy a két hajfestés között mindig kifogástalan és egységes színt kapjon.

Kosárba teszem

Gyártó honlapja: Presto-Pilot Kft.

Ünnepi szállítási és nyitvatartási információk

Ünnepi szállítási és nyitvatartási információk

Kedves Vásárlónk, ezúton szeretnénk tájékoztatni üzletünk ünnepi nyitvatartásáról, és a GLS futárszolgálat kézbesítési napjairól.

Tovább olvasom »

Teafaolaj a természetes fertőtlenítőszer

Teafaolaj a természetes fertőtlenítőszer

A teafa illóolaja kitűnő baktériumölő, gyulladáscsökkentő hatású, ezért elsősorban fertőzések ellen, légúti betegségeknél, sebgyógyításra és az immunrendszer erősítésére használják. A szépségápolás is hamar felismerte sokoldalúságát, kiváló tisztító és regeneráló tulajdonságait.

Tovább olvasom »

Grapefruitmag: vírusok, baktériumok, gombák ellen

Grapefruitmag: vírusok, baktériumok, gombák ellen

A grapefruitmag kivonata nagyon hatékony vírus-, baktérium- és gombaölő szer, külső és belső fertőzéseknél is alkalmazzák. Már egészen kis mennyiségben is rendkívül hatásos lehet! Elsősorban gyomor- és bélpanaszoknál , a torok, az orr és a fül fertőzéseinél, gombás megbetegedéseknél és hüvelyfertőzés esetén ajánlják.

Tovább olvasom »

Dr. Organic Bioaktív Olíva kozmetikumok